Reizen door Sumatra, Java en Bali is indrukwekkend en geeft een goed beeld van de natuur en leefomstandigheden. De foto's zijn hier getuigen van. 

 

Of je nu op de kermis geweest bent of hem bewust of onbewust gemist hebt, het blijft altijd leuk om naar een foto impressie ervan te kijken. Dus klik even op het toestelletje.

 

Onze reis door Zuid-Afrika zit er op en was overweldigend. Mede door de grote diversiteit die we op onze reis zijn tegengekomen is het onmogelijk om met een beperkt aantal foto's op de site een goed beeld te geven van het land en de erin voorkomende mensen en flora en fauna. Door op het fototoestelletje te klikken kun je een beetje een idee krijgen. 

 

 

Ons bezoek aan Kent en Sussex was de moeite waard en heeft uiteraard ook nog wat foto's opgeleverd. Helaas werkte de hoge hagen die hier gebruikelijk zijn niet mee om mooie landschapsfoto's te maken. Maar natuurlijk wel van kastelen en kerken. Kijk maar eens.

  Marokko kent vele gezichten. Een ervan is de indrukwekkende landschappen waarvan ik een wat surrealistisch beeld wil geven.
     
  Voor de deelnemers was de enorme hoeveelheid modder minder prettig, voor de fotograaf des te prettiger waardoor er sfeervolle plaatjes te schieten waren. Deze leverde een fraaie serie op die het verhaal van een veldrijevenement visueel verwoordt.
     

 

  Vissersboten op het strand van de Zuid-Engelse kustplaats Hastings dat wel een vissersvloot heeft maar geen haven.
     

 

Joomla templates by a4joomla